Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие
ЗА СЕЛО КРАПЕЦ    НАСТАНЯВАНЕ В КРАПЕЦ    ФОТОГРАФИИ ОТ РЕГИОНА    ПТИЦИТЕ    ШАБЛА
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене    Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Натура 2000

Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Въпроси към Администратора
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
veselin vlashev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 16, 2007 12:17 pm    Заглавие: Натура 2000 Отговорете с цитат

Днес стана ясно,че Дуранкулашкото езеро и прилежащата му територия са извадени от Натура 2000. Знаете ли какво означава това?
Че апетитите на някои хора към това наистина райско кътче от България са огромни. Може ли администратора да подеме инициатива да се даде гласност какво наистина се гласи за Крапец и региона или само ще си пишем суперлативи и спомени за нещо, което може и да изчезне.
krapets.com

МнениеПуснато на: Съб Фев 17, 2007 2:28 pm    Заглавие: Натура 2000 Отговорете с цитат

Веселин
не знам с какво можем да помогнем - май работата в БГ става кучетата си лаят керванът си върви. Какво стана с Иракли ? Много шум и накрая какво - извадиха го от Натура 2000. Ако имате конкретни предложения моля ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
veselin vlashev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 19, 2007 8:46 am    Заглавие: Към администратора Отговорете с цитат

Здравейте
Може би сте прав за кучетата и кервана но мисля,че поне може да се даде гласност по проблема. За съжаление този прекрасен сайт,който е посветен на Крапец е може би твърде малко посещаван и форума се оживява едва когато наближат летните отпуски. Ако сте съгласни ще се опитам да помогна да се разшири познавателната стойност на сайта,тъй като съм пряко свързан с цялата история на Крапец и на Добруджа като цяло. Израснал съм там и следя вече повече от 40 години развитието не само на Крапец,но и на целия регион.
Познавам всяко кътче както от плажовете на Крапец, така също Дуранкулашкото езеро,асфалтовите и черните пътища в района.Сухите дерета,които се спускат към езерата.
Още повече,че съм и български историк и това ме задължава да притежавам и малко по подробна информация за този район. Мисля,че ще бъда полезен за популяризирането на сайта, за неговото разширяване и може би да възбуди интерес не само като курортно селище,но и като част от нашето уникално природно и културно наследство,което трябва да се знае, да се обича и най-вече да се пази.
Разбира се, ако ми позволите да споделя с вас моите наблюдения,впечатленията от изминалите години и разбира се знания.
krapets.com

МнениеПуснато на: Пон Мар 12, 2007 10:45 am    Заглавие: Твърде малко посещаван ??? Отговорете с цитат

Сайта е достатъчно добре посещаван Веселин. Всеки ден влизат по 100 -200 посетителя поне. Друг е въпросът че малко хора се регистрират и пишат във форума. Просто подемането на една такава кампания не е по силите ми, но ако някой се заеме и подготви поне текст-а по въпроса ще го публикувам и ще добавя снимки към него
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Крапец-Последното спокойно кътче на Българското Черноморие Форуми -> Въпроси към Администратора Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

krapets.com © 2009
Translation by: Boby Dimitrov